טורטיות מכוסמת ירוקה ועדשים כתומות,
ללא גלוטן, מכיל חלבון מלא על ידי שילוב של פחמימה (כוסמת) וקטניה (עדשים כתומות).
מרכיבים:
כוס כוסמת ירוקה לאחר השרייה של מס' שעות ושטיפה.
כוס עדשים כתומות לאחר השרייה של מס' שעות ושטיפה.
כוס וחצי מים (אפשר להוסיף או להוריד לפי מרקם העיסה הרצויה).
תיבול:
כפית מלח הימאליה.
ההכנה:
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד שהתערובת יוצאת חלקה.
לשים לב שהבלילה לא תהיה דלילה מדי.
במחבט נון סטיק גדולה יוצקים מהתערובת ומשטחים בעדינות, מחכים מעט עד שצצות בועיות קטנות, הופכים לצד השני, מחכים מעט ומוציאים.
אם רוצים לשים תוספת – לא הופכים ומניחים על הטורטיה כשהיא על המחבת.
מילויים מומלצים:
1. בשר / טופו מוקפץ עם ירקות ונבטים סיניים
2. מקלות ירק עם ממרח. אבוקדו, עלים ירוקים.
3. ממרח שקדיה עם מעט סילאן, קינמון ופרי.
אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר או על מחבת.
© כל הזכויות שבגין התוכן והמידע שמורות למכון הניג בע"מ.
אין להעתיק ולשכפל תוכן זה ללא רשות מפורשת מהחברה בכתב.
כל המידע הניתן על ידי חברת מכון הניג ובכלל זה בקטלוג הינו ללא התוויה של משרד הבריאות ואינו מהווה מידע רפואי.
המלצותינו לגבי תזונה נכונה ושימוש בתוספי תזונה ובצמחי מרפא אינן מתיימרות להחליף טיפול רפואי וייעוץ על ידי רופא / מטפל. אנו ממליצים להיוועץ ברופא / מטפל מוסמך לפני השימוש בתוספי תזונה. נשים בהריון, נשים מניקות, ילדים, אנשים עם מחלות כרוניות ו/או הנוטלים תרופות באופן קבוע יש להיוועץ עם רופא לפני השימוש. למען הסר ספק, המידע אינו מיועד להנחות את הציבור או לשמש לגביו כהמלצה או הוראה או עצה לשימוש או שינוי או הורדה של תרופה כלשהיא ואין בו תחליף לייעוץ רפואי פרטני או אחר. הכתוב אינו מהווה המלצה רפואית מוסמכת.
WhatsApp us